Poloautomatická guľovnica HAENEL Jaeger SLB 2000+ Poloautomatická guľovnica HAENEL Jaeger SLB 2000+ 1 Poloautomatická guľovnica HAENEL Jaeger SLB 2000+ 2 Poloautomatická guľovnica HAENEL Jaeger SLB 2000+ 3 Poloautomatická guľovnica HAENEL Jaeger SLB 2000+ 4 Poloautomatická guľovnica HAENEL Jaeger SLB 2000+ 5
Zľava 25%

Poloautomatická guľovnica HAENEL Jaeger SLB 2000+

Kód produktu: HN20
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

Zľava - 25% platí na vybrané kalibre a prevedenia zbraní ktoré máme skladom. Po rezervácií vás budú naši pracovníci kontaktovať.

  • vysoká rýchlosť a spoľahlivosť prebíjania
  • rotačná hlava záveru so 6 uzamykacími ozubmi
  • aj 5 a 10 ranový zásobník
  • integrovaná šína pre montáž optiky

Samonabíjacia guľovnica HAENEL Jaeger SLB 2000+, ktorá je nepochybne najlacnejšou zbraňou tejto kategórie na našom trhu. Najdôležitejším rysom poloautomatickej pušky je vysoká rýchlosť a spoľahlivosť prebíjania, čo ju predurčuje na dohľadávky diviakov a tiež na lov nebezpečnej zveri. Pri výrobe tejto zbrane bola použitá osvedčená konštrukcia od firmy Heckler & Koch. Zbraň má klasický systém prebíjania pomocou odberu plynu, rotačná hlava záveru je vybavená šiestimi uzamykacími ozubmi. Oceľové puzdro záveru sa dodáva s integrovanou šínou pre montáž optiky, alebo s prípravou pre Weaver lištu, orechová pažba s laserom vypaľovanou rybinou. Veľká naťahovacia páka umožňuje rýchle a bezpečné obtiahnutie v každých podmienkach. Zbrane sa štandardne dodávajú s dvojranovým vyberateľným zásobníkom, ale možno doobjednať 5 aj 10 ranový. Celková váha zbrane je len 3,2 kg a je dostupná v širokej škále kalibrov od 223Rem. po 300Win. Magnum. Dostupnosť kalibrov je obmedzená do vypredania skladových zásob. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

Dĺžka hlavne: 500 mm
Celková dĺžka: 1060 mm
Hmotnosť: 3,2 kg
Kaliber: 7x64,
Kapacita zásobníka: 2, 5, 10

Recenzie produktu Poloautomatická guľovnica HAENEL Jaeger SLB 2000+

Jozef
Dobrá zbraň za dobrú cenu.Netreba sa zaoberať prebíjanim ,ale sústrediť sa na streľbu.
Antonín Korous
jsem s touto flintou velmi spokojený
Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore