Obranná plynová pištoľ EKOL Major Black | IBO.sk

Obranná plynová pištoľ EKOL Major Black

Kód produktu: EK2011
Je nám to ľúto, ale predaj skončil.

Obranná plynová pištoľ EKOL Major Black je replikou zbrane Walther PPK. Patrí medzi menšie a ľahšie zbrane s kvalitnou kovovou konštrukciou a plastovými pažbičkami. Zbraň je svojimi menšími rozmermi a nízkou hmotnosťou vhodná aj pre ženy. Používaním kvalitného streliva a pravidelnou údržbou dosiahnete maximálnu spoľahlivosť zbrane. Balenie obsahuje nástavec na vystreľovanie signálnych svetlíc a iných pyrotechnických výrobkov kalibru 15mm.

Podľa zákona č. 190/2003 o strelných zbraniach a strelive je EKOL Major Black zbraňou kategórie D. Držiteľ zbrane kategórie D je pri manipulácii s touto zbraňou povinný mať pri sebe doklad totožnosti a nesmie ju viditeľne nosiť alebo prepravovať. Na držiteľa zbrane kategórie D sa primerane vzťahujú ustanovenia §28 ods. 1 písm. a), i), j) a ods.4 písm. b) zákona č. 190/2003 o strelných zbraniach a strelive. Zbrane kategórie D sú voľne predajné osobám starším ako 18 rokov.

Technické parametre:

Typ: pištoľ
Kaliber: 9 mm
Kapacita zásobníka: 7+1
Spúšťový mechanizmus: SA/DA
Hmotnosť: 570 g
Rozmery: 162 x 115 mm
Farba: čierna

 

 

 

 

 

Obsah balenia:

  • Plynová pištoľ EKOL Major Black + zásobník
  • Plastový kufrík
  • Nadstavec na pyrotechniku
  • Návod a záručný list


Pred prvým použitím zbrane treba zbraň naolejovať

Recenzie produktu Obranná plynová pištoľ EKOL Major Black

Stránky, na ktoré sa chystáte vstúpiť sú určené pre odbornú verejnosť v oblasti zbraní a streliva. Vstupom na ne vyhlasujete, že ste držiteľom zbrojného preukazu alebo zbrojnej licencie.

Hore