Benzínový rosič VILLAGER DM 14 PE | IBO.sk

Benzínový rosič VILLAGER DM 14 PE

Kategória: Postrekovače
Kód produktu: VI038107
Záručná doba: 3 roky

Momentálne nedostupné

219.00 € s DPH 259.00 €

Motorový rosič VILLAGER DM 14 PE je ideálnym pomocníkom pre vysoko kvalitnú aplikáciu pesticídov v trvalých sadoch, v lesných porastoch alebo pri výsadbe ovocia a zeleniny. Taktiež je tento motorový rozprašovač efektívny a prispôsobivý prístroj pre ochranu rastlín a väčšinou sa používa na prevenciu a liečenie chorôb a škodcov rastlín, ako napríklad poľnohospodárske plodiny a ovocné stromy (jačmeň, pčenica, zemiaky, jablone, čerešne, marhule, orechy a iné...). Ďalej svoje využitie nájde na chemické ničenie buriny, na prevenciu epidémie, ochranu odpadových vôd v mestách, na ochranu zeleniny a iné.

Motorový postrekovač je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a je vybavený silným, 2 – taktným, vzduchom chladeným motorom s výkonom 1,5 kW. Stroj sa vyznačuje vysokým výkonom nízkou hmotnosťou, robustnou konštrukciou a jednoduchou manipuláciou. Je vysoko flexibilný, prenosný a ľahko sa skladuje vo úložnom priestore (dielňa, garáž, pivnica,...).

  • Až 3-ročná záruka
  • Spoľahlivosť
  • Vysoký výkon
  • Nízka hmotnosť
  • 2 v 1 – motorový rosič a fukár lístia

Pre úplný komfort je chrbtový postrekovač vybavený pohodlnými popruhmi. Tento obľúbený chrbtový postrekovač má jednoduché štartovanie – poťahovaním šnúry. Pre zníženie prašnosti je možne pridať malé množstvo vody. Nádrž vám poskytne objem až 14 litrov. Rosiť je môžné vertikálne aj horizontálne od 6 až do 9 metrov.

Rosič s vysokotlakovým čerpadlom je navrhnutý ergonomicky a tak, aby sa prispôsobil každému človeku pre bežné použitie. Po odstránení mriežky z koncovej trysky je možné rosič používať aj ako fukár. Netreba teda kupovať žiadne príslušenstvo a rosič plnohodnotne nahradí chrbtový fukár, ktorý je skvelým pomocníkom pre odstránenie lístia z plôch či pokosenej trávy a iné.

Motor: 2 – taktný, vzduchom chladený EURO ll

Objem motora: 51,7 cm3

Výkon: 1.5 kW (2.01 HP)

Objem nádrže: 14 l

Rozsah rosenia (vertikálny/horizontálny): 6 – 9 metrov

Objem palivovej nádrže: 1,5 l

Palivo: zmes 2 – taktného oleja a bezolovnatého benzínu

Rozmery: 455 x 310 x 660 mm

Rýchlosť ventilátora: 6500 ot./min.

Štartovanie: Poťahovaním šnúry

Vysokotlakové čerpadlo

Hmotnosť: 11 kg

Recenzie produktu Benzínový rosič VILLAGER DM 14 PE

Anonym
Za túto cenu človek dostane viac ako čaká. Niektoré drahšie značky nedosahujú takýto výkon. Ergonomika sa dá prispôsobiť každému užívateľovi, hmotnosť je relatívne nízka, ak pozeráme na výkon motora. Regulácia "hustoty" rosenia je viditeľná na spotrebe postrekovacej látky, čo do budúcna uľahčuje odhad spotreby postreku hneď po prvom použití. Sila vzduchového prúdu dokáže perfektne "prevetrať aj živý plot z tují a dostať medzi ne postrekovú látku. Okrem rosenia a postrekovania dokáže intezívne odfukovať opadané lístie.
Pirik
+ Spracovanie - Slabší návod na obsluhu

Hore